• ab
për

Rreth nesh

Established in 1996, VIP furniture is well known globally by its wood veneer coating and workmanship.

Since 2005, VIP furniture has cooperated with Italian furniture designer Lino Codato and become licensed sole agent for European well-known brands.  Our products have sold to more than 30 countries and received important design awards.

At the same time, VIP furniture is the first one in Asia successfully to introduce the latest green coating technology – Powder Coating on MDF.  the first one in the world to introduce Charge Transfer Catalyst  which can purify the air into furniture manufacturing.

DYou mund të shkarkoni broshurën tonë të përbashkët KËTU.
LINK PRODUKTE DETAJË
Leading into a Smart Future! The Future begins here.
Lexo më shumë
Rast

Teknologji e Mjedisit

 • POWDER COATED MDF

  POWDER COATED MDF

  Sepse ndotja brendshëm ka formaldehyde, benzeni, hidrogjen, amoniak, TOVC dhe gazra të tjera të paqëndrueshme të dëmshme, inhalacion afatgjatë do të çojë në leucemia dhe sëmundje të tjera ...
  Lexo më shumë
 • POWDER COATED MDF

  POWDER COATED MDF

  Veshje pluhur është jo e dëmshme, tretës material lirë veshja Për Veshje pluhur e MDF, pas 250 "trajtimit të ngrohjes C dhe vrasjen e baktereve, shumica e formal brenda bordit MDF është eliminuar ...
  Lexo më shumë

NEWLETTER

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Enquiry TANI