ИТ и телекомуникације

i1
и3
и5
И8
Хиундаи и10
И8

Назив пројекта: ЈП Ассоубуилд Група
Адд: Схензхен Цхина
Производи: Извршни сто / радне станице / / Канцеларија Столица /
Време: 2017

i2
И4
И6
и7
i9

Назив пројекта: БСНЛ
Адд: Индија
Производи: Извршни сто / радне станице / / Канцеларија Столица /
Време: 2018

имаге8
image7
Т1
Т3
Т2
t4

Назив пројекта : ЕСХРАКА
Адд: Египат
Производи: Извршни сто / радне станице / Кабинет / Канцеларија Столица / Лука
Време: 2018

w1
В2