• AB
kira-kira

Tentang Kami

Established in 1996, VIP furniture is well known globally by its wood veneer coating and workmanship.

Since 2005, VIP furniture has cooperated with Italian furniture designer Lino Codato and become licensed sole agent for European well-known brands.  Our products have sold to more than 30 countries and received important design awards.

At the same time, VIP furniture is the first one in Asia successfully to introduce the latest green coating technology – Powder Coating on MDF.  the first one in the world to introduce Charge Transfer Catalyst  which can purify the air into furniture manufacturing.

DYou bisa ngundeur brosur perusahaan urang dieu.
Link produk rinci
Leading into a Smart Future! The Future begins here.
maca deui
perkara

Téhnologi lingkungan

  • POWDER COATED MDF

    POWDER COATED MDF

    Kusabab polusi indoor boga formaldehida, bénzéna, hidrogén, amonia, TOVC sarta gas ngabahayakeun volatile sejen, inhalation jangka panjang baris ngakibatkeun leukemia jeung panyakit séjénna ...
    maca deui
  • POWDER COATED MDF

    POWDER COATED MDF

    Bubuk palapis mangrupa non-ngabahayakeun, bahan palapis bébas pangleyur Keur palapis bubuk of MDF, sanggeus 250 "C perlakuan panas sarta pembunuhan baktéri, paling formaldehida jero dewan MDF geus ngaleungitkeun ...
    maca deui

NEWLETTER

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

panalungtikan AYEUNA